avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice furnizorul si declaratia de neincadrare in art. 181
Discuție deschisă în Achiziţii publice

furnizorul si declaratia de neincadrare in art. 181

Buna ziua
Va rog sa-mi dati un sfat :
Autoritatea contractanta solicita urmatoarea clarificare : sa confirmam in calitate de ofertant declaratia de neincadrare in art. 181, OUG 34/2006, ca urmare a faptului ca unul din furnizorii declarati de noi in propunerea financiara , a fost dizolvata la o data anterioara deschiderii ofertelor. (autoritatea a anexat si extrasul din MO). Mentionez ca in aceasta declaratie depusa de noi la data deschiderii ofertelor, nu este precizat ca am fi in insolventa sau ca nu indeplinim celelate cerinte din art. 181
Intrebarea mea este :
1. ce legatura are furnizorul cu declaratia data de noi in calitate de ofertant unic, tinand cont ca acest furnizor nu are calitatea nici de ofertant asociat si nici de sustinator?
2. ne poate descalifica daca inlocuim acest ofertant in propunerea financiara?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: corstef , utilizator 09:27, 19 Aprilie 2012
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sau nu in litigiu ?? brakefree brakefree Sunt sau nu sunt in litigiu ? Rog specialistii sa ma ajute. Una din societatile la care sunt actionar si administrator impreuna cu mai multe personae a fost ... (vezi toată discuția)
Subcontractanti ? descalificare din cauza lor? razvan911 razvan911 Buna ziua, SUnt operator economic si particip in acest moment la o licitatie publica. Am 3 subcontractanti si pentru ei mi s-au cerut prin documentatie ... (vezi toată discuția)
Intrebare - licitatie monica1982 monica1982 Am nevoie de ajutor va rog Am participat la o cerere de oferta.Au fost 2 ofertanti.Ambii ofertanti au depasit valoarea estimata a contractului cu un procent ... (vezi toată discuția)