avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Un magistrat poate fi membru fondator al unui ONG?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Un magistrat poate fi membru fondator al unui ONG?

Ma poate lamuri cineva daca un magistrat poate fi membru fondator al unui ONG?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 23:33, 11 Aprilie 2012
Cred ca dl. consilier are dreptate. Analizand prevederile legii 303/2004 coroborate cu prevederile codului civil si ale OG 26/2000, atata vreme cat asociatia respectiva este o persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial, cred ca nu exista incompatibilitate. Multumesc colegului pentru corectare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de membru fondator al unui ong este incompatibila cu cea de judecator? Ella_B Ella_B Stiu ca judecatorului ii este permis sa aiba doar calitatea de profesor in invatamantul superior, dar ii este permis sa fie si membru fondator pentru un ong? ... (vezi toată discuția)
Magistrat incompatibil flrn468 flrn468 Am o nelamurire. Exista incompatibilitate pe Legea 92 pe 1992, respectiv pe Legea 303 pe 2004 cu privire la magistrati care sunt membri fondatori intr-un srl ? ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati privind personalului auxiliar de specialitate al instanþelor judecãtoreºti ºi al parchetelor de pe lângã acestea exuser exuser As avea on intrebare in legatura cu art. 77 din legea nr. 567 din 9 decembrie 2004 actualizata privind statutul personalului auxiliar de specialitate al ... (vezi toată discuția)