avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca Parchetul de pe langa Judecatorie nu imi raspunde ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca Parchetul de pe langa Judecatorie nu imi raspunde in termenul legal de 20 zile la plangerea introdusa ce trebuie sa fac

M-am adresat cu o Plangere catre Parchet si nu a-m primit nici un raspuns,ce procedura trebuie sa urmez in aceasta situatie...., pot sa deschid actiune penala la judecatorie s-au la tribunal...,si daca actiunea trebuie indreptata catre parati s-au impotriva necomunicarii solutiei de catre Parchet....?
va multumesc ptr. un eventual raspuns...
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2012
Gion_71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gion_71 , utilizator 20:14, 1 Mai 2012
Domnule/doamna, pt a ne intelege, spuneti exact pt ce ati formulat plangerea.
Plangerea a fost formulata impotriva Primariei, care au refuzat sa imi comunice ,,printre altele,, actele solicitate(acte care au stat la baza emiterii unui Titlul de Proprietate),ptr. a face dovada ca am respectat procedura legii 18/1991, s-au cel putin sa imi raspunda la aceste cereri,adresate in mod repetat....
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
Gion_71, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal dynsky dynsky conform art 2781 plingere impotriva rezolutiei procurorului sunt obligat sa fac aceasta plingere in termen de 20 de zile de la primirea instintarii . dupa ce ... (vezi toată discuția)
Raspuns plangere impotriva rezolutei justlegal justlegal Am facut plangere impotriva unei rezolutii. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca nu am primit nici un raspuns timp de 30 de zile. Stiu ca termenul este ... (vezi toată discuția)
Drept penal - respingere plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului formulata in termen Lucian27 Lucian27 Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)