avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna yiua . Hristos a inviat!
va rog sa imi spuneti daca pot depune actele pt partaj in timpul divortului sau trebuie sa astept pana la terminarea lui . daca am o proprietate dinaintea casatoriei pe care am renovat-o in timpul casatoriei cu credite de nevoi personale a ambilor soti cum se procedeaza? tot pt acesta proprietate sotul a dat declaratie falsa la notar si in numele meu , nu am stiu ce va face m+am treyit ca l-a invatat pe el cineva ca e mai ieftin sa faca actele asa si sa ma treaca si pe mine ca sa nu pot face nimic in sensul asta . o alta intrrebare la care va rog mult sa imi raspundeti este ca el s-a pensionat pe caz de boala , depresie si alte boli , ca motiv de pensionare a fost depresia , care e reaal , are impresia mereu de persecutie si prejudiciu , si ma tot ameninta ca va trebui sa platesc daune ca s.-a imbolnavit in timpul casniciei . e posibil sa existe asa ceva sa ii dau bani ca e bolnav? pe de alta parte ma ameninta ca voi muri cat mai curand , sau ca ma omor , ceeea ce nu este cazul , am un baietel minunat de crescut .

sper ca am fost cat mai explicita .
va multumesc si PASTE FERICIT SI LINISTIT tuturor.
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 14:52, 18 Aprilie 2012
Doamna, nu codul va obliga, ci instanta :) daca individul cere si instanta considera ca cererea e indreptatita. Nu e deajuns ca omul sa se fi imbolnavit in timpul casatoriei, ci sa nu poata munci, sa fie in nevoie, sa nu aiba cu ce se intretine. Sa zicem prin absurd ca va obtine, se va tine cont in stabilirea pensiei de obligatiile dvs fata de alti intretinuti. Copilul nu e si al lui ?

Nu inteleg de ce dvs ati depus cerere de partaj, sotul are drept de a fi despagubit, dar asta trebuia sa ceara el, sa dovedeasca ca banii i-a bagat in casa etc. Banii pe care i-ati bagat in casa sunt luati de la banca, mai bine cereti atribuirea creditului pe care il veti plati dvs in rate ( citati si banca la proces) si daca dvs credeti ca e cazul, sa-l despagubiti cu o suma pt ca a platit si el o perioada rate.
Dvs ati cerut sa vindeti casa sa-l despagubiti.. si daca ii dati o suma, el nu plateste banca si banca va executa si pe dvs in calitate de girant ? Trebuie sa fiti prudenta
Multumesc mult . nu stiu cum sa scap din acesta situatie si de asta am procedat asa . sa se potoleasca sa plece face scandal zilnic mai are probleme si cu bautura .
multumesc de sfat . am sa depun pana la primul termen o cerere prin care sa ramana el cu creditul si sa stabileasca instanta suma care trebuie sa o primesca , sau sa platesc creditul si sa ii mai dau o diferenta . multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii divort madalina golea madalina golea astazi am avut primul termen la procesul de divort dar sotul meu a cerut o aminare deoarece nu avea avocat si s-a aminat pe 19 .05.2011.situatia mea este mai ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, sunt casatorita din 2001 si am 2 fetite minore de 7ani si respectiv 7 luni. de 3 ani sotul meu are o relatie extraconjugala. am tot incercat sa ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul Sorina75 Sorina75 Buna ziua, Am luat un credit cu buletinul in urma cu catva ani. Creditul este pe numele meu iar sotul meu girant.....in urma cu un an am divortat, ... (vezi toată discuția)