avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligatiile firmelor la expirarea contractelor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligatiile firmelor la expirarea contractelor

am si eu o intrebare....in legatura cu o firma cablu TV: la expirarea unui contract nu sunt obligati sa anunte ca nu vor mai exista extraoptiunile??? (de prelungit stiu ca se prelungeste automat)X-(
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: adelame , utilizator 20:50, 20 Aprilie 2012
Banuiesc ca ati postat aici pentru ca aveti intentia sa ii reclamati.

Ceea ce ati gasit dvs. va da motiv, insa nu stiu ce ati putea castiga pentru dvs. personal. Eventual ar fi ei sanctionati ca nu v-au trimis notificarea respectiva, insa asta nu v-ar scuti de plata serviciilor de care ati beneficiat.

Contractul s-a prelungit automat, insa nu pe durata determinata ci pana cand dvs. doriti acest lucru.
Fiind ''iesita'' din contract, puteti notifica si acum compania respectiva ca din data de ZZ/LL/AA doriti rezilierea contractului pe care il aveti cu dumnealor (data sa fie la 30 de zile de la data expedierii notificarii).

Cand intrebati ce e de facut? la ce va referiti?
nu vreau sa castig nimic pentru mine personal. as vrea sa fie sanctionati, pentru ca nu si-au indeplinit clauzele. pentru ca ei imediat dau pe cineva in judecata cand un abonat face ceva.
le-am trimis cererea de reziliere.
ce e de facut..adica le pot face o plangere undeva,sau ii pot da in judecata?!
Puteti face o sesizare la Protectia Consumatorilor.

Aici aveti un model de intocmire a unei reclamatii, o puteti adapta (diferenta intre reclamatie si sesizare este ca reclamatia este insotita de pretentii materiale, sesizarea doar semnaleaza o neregula):

www.avocatnet.ro/content/for...

O actiune in instanta mi se pare exagerata :)
inteleg..va multumesc frumos pentru informatie... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi un contract de prestari servicii pe inca un an fara acordul beneficiar​ului?. szade szade Buna ziua .As dori sa-mi raspundenti la intrebarea de mai sus ,adica juridic e posbil asa ceva,fara acordul meu?. Am contract cu Orange-ul pe ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila MARLENUTA MARLENUTA Am incheiat un contract de abonament [EDITAT] in 2.4.2010, cu durata de 2 ani. As dori sa stiu daca se poate prelungi contractul doar cu o luna. Pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)