avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Un contract de concesiune poate fi cesionat?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Un contract de concesiune poate fi cesionat?

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarele intrebari:
- un lac poate face obiectul unei vanzari-cumparari?
- contractul de concesiune pentru un lac poate fi cesionat pe numele altei persoane fizice sau exista alte alternative legale in acest sens?

Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: juristu X , utilizator 16:28, 24 Aprilie 2014
Un concesionar nu va putea vinde concesiunea, ce-i drept, insa o va putea "vinde" intre ghilimele, respectiv va putea face cesiunea concesiunii, cu acceptul concedentului. Asa-zisele "vanzari de lacuri" pe care le-a observat preopinentul nostru la rubricile de publicitate de pe net sunt, mai mult ca sigur, tocmai astfel de cesiuni ale contractelor de concesionare initiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este interzisa deplasarea si stationarea langa un lac concesionat cristi1971 cristi1971 buna ziua ma deplasam pe malul unui lac concesionat am fost injurat de proprietarul lacului spunand ca e proprietate privata si sa parasesc lacul mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Cesiunea unui contract de concesionare fagarasansimona fagarasansimona Sunt titulara unui contract de concesiune teren incheiat cu o primarie de comuna. Pot ceda obiectul contractului de concesiune , fiicei mele ?Daca da , cum ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren prin cedare contract de cesiune paladealex77@yahoo.com paladealex77@yahoo.com As vrea sa stiu cum pot intra in posesia unui teren (cum sa il intabulez pe numele meu), pe care cel ce detine drepturile asupra lui l-a dobandit printr-un ... (vezi toată discuția)