avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarire divort - legalizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarire divort - legalizare

Buna ziua,
In anul 2004 am divortat. Nu m-am prezentat la tribunal dar am primit prin posta sentinta si hotararea. De curand, cartea mea de indentitate a expirat si mergand la politie sa o reinnoiesc mi-au cerut hotararea de divort definitiva si irevocabila.
Pot delega pe cineva sa mearga la tribunal sa obtina aceasta hotarare avand in vedere ca eu nu ma pot deplasa ? (am handicap de gr. II si locuiesc in Bucuresti - divortul a fost pronuntat de Tribunalul din Galati ). Aveti idee ce costuri presupune acest lucru ? (daca este posibil sa deleg pe cineva ?)
Multumesc pentru ajutor!
Cu stima,
Dorel
Nu aveti de facut dovada ca ati platit, puteti legaliza hotararea. Se vede treaba ca persoana de care ati divortat s-a lipsit de bani, lasand sa se prescrie
Termenul de 3 ani in care puteati fi executat silit s-a dus...asa ca... "aleluia" cheltuieli de judecata.
Ramane sa mandatati o persoana prin procura speciala, ori un avocat , asa cum v-a fost explicat deja si acesta sa se ocupe de legalizarea sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort cu apostila de la haga blonda de la drept blonda de la drept buna ziua, Mama mi-a cerut sa ii trimit (in spania) hotararea ei de divort ,cu apostila de la Haga, as dori sa stiu cat ma costa si daca pot eu in calitate de ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata roxanadumitru roxanadumitru Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca de divort, definitiva si irevocabila in ceea ce priveste divortul, in care paratul (din vina caruia s-a si desfacut ... (vezi toată discuția)
Apel pe nume- hotarare divort bllonddy bllonddy Buna ziua. Am si eu o intrebare si v-as fi tare recunoscatoare daca mi-ati raspunde. Amprimit ieri hotararea de divort (divort prin acord, cu solicitarea ... (vezi toată discuția)