Buna ziua,
Apelez iar la bunavointa dumneavoastra si va rog mult sa ma sfatuiti ce am de facut in urmatoarea situatie:
-in luna martie 2011, am depus dosarul la Tribunal chemand in instanta Casa de Pensii , obiectul fiind contestarea deciziei de pensionare prin nevalorificarea perioadei lucrate in gr. a II a de munca (inscrisa in cartea de munca).
-termenul a fost 23 aprilie 2012. La acest termen eu, in calitate de contestator, m-am prezentat la prima ora la Tribunal, am solicitat dnei grefier dosarul si am vazut ca, din partea Casei de pensii nu fusese depus niciun document (intampinare).
-am stat in sala de sedinte sa-mi fie luat dosarul spre judecare dar, asa cum bine stiti, acestea sunt luate in ordinea pe care o considera completul de judecata si nu in ordinea de pe lista afisata la avizier.
-dupa vreo doua ore, de la inceperea sedintei, am iesit din sala pentru 5-10 min (vai mie, m-am dus la toaleta).
-am revenit, si dupa alte 10-20 min, am fost intrebata de dna presedinte ce nr de dosar (de altfel ce nr de poz. de pe lista am), si mi-a spus ca dosarul a fost judecat (nu asta este termenul ) mi-a spus" este in pronuntare"
-nu stiu daca, din partea casei de pensii s-a prezentat cineva.
Astazi vad pe net urmatoarele :
"Repus pe rol
Repune cauza pe rol. Acordă termen la data de 21.05.2012, pentru când se vor cita părţile, contestatoarea cu menţiunea de a face dovada depunerii la Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti a adeverinţei nr. 1424/16.03.2011 Cu recurs odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 23.04.2012."
Pe langa faptul ca voi depune la Casa de pensii adeverinta respectiva si voi prezenta instantei pe 21.05.2012 dovada respectiva (adeverinta contine niste sporuri de conditii speciale neinregistrate in cartea de munca si fara prea mare importanta fata de celelalte documente din dosar ), marea mea nelamurire este:
-ce inseamna si ce implica formularea "Cu recurs odată cu fondul cauzei".
Adica, nu mai am deptul la recurs in cazul in care nu sunt multumita de hotarare?
Ce trebuie sa fac eu pana in 21 mai 2012 ( in afara de dovada depunerii adeverintei de mai sus) ?
Cu multe multumiri,
Lucia Popp
Cel mai recent răspuns:
Gabriela Pintea , Consilier juridic
23:13, 27 Aprilie 2012