avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

Buna! Am un dosar penal intocmit pe baza conducere cu permis suspendat mi-sa eliberat o dovada cu drept fara circulatie. in intervalul acesteia pana la finalizarea dosarului pot sa-mi iau permisul inapoi sau macar o dovada cu drept de circulatie? sau ce ar fi de facut sa pot sa imi recuperez permisu sau o dovada. Va multumesc!:(
Cel mai recent răspuns: I99Gra , utilizator 12:11, 21 Februarie 2019
multumesc!=D>
poate cineva sa mi dea si mie un exemplar de cerere la care se refera userul de mai sus... pt a depune la parchet
buna ziua! mi-sa intocmit un dosar penal pentru conducere cu permis suspendat, acum 7 luni in urma,inca nu a ajuns la procuror... si ieri deabia m-a sunt politistul de caz care se ocupa de dosarul meu si m-a chemat pentru maine sa ma prezint la el (la politia rutiera). dc ar putea sa ma cheme? oare nu mai trimite dosarul la procuror si se rezova direct la politia rutiera? sau de ce ar putea sa ma cheme? precizez k este prima fapta comisa pana acum, m-am purtat destul de fumos, si le-am declarat ca nu am stiut deoarece mie trebuia sa mi-se elibereze deja permisul dar se pare ca trebuia sa dau examenul dupa o luna si nu dadusem...(mai multe detalii despre caz, este sus la utilizatorul ''ibocan'') sau ce ar putea fi va rog sa miraspundeti. va multumesc!
mergi la parchet si spui jos acolo la intampinare de obicei e un jandarm sau doi (ofiterul de servici) ca vrei sa faci o cerere pentru dovada.Ti se va inman o cerere tipizata ,o completezi alaturi de buletin si dovada fara drept de circulatie apoi o duci la procuror sau o lasi acolo si o duce ofiterul de serviciu ,alturi de buletin si astepti pana se da rezolutie.aproba sau respinge.in cazul aprobarii cu dovada rezolutiei aprobate mergi la rutiera pentru a te baga in baza de date apoi circuli 30 de zile.
buna, as vrea sa ajut daca se poate. am fost cam in aceasi situatie, daca dosarul dumneavostra a fost trimis cu propunerea scoaterii de sub urmarirea penala, si nu ati mai avut alte antecedente penale vi se va aproba, asta depinde de procuror, iar daca se aproba nu veti putea cere dreptul de a conduce o luna, asta e doar in cazul de urmarire penala,
iarasi daca se aproba o sa va dea o amenda cu caracter administrativ intre 100 si 50000 roni plus cheltuieli judiciare, mie mia dat amenda administrativa 1000 roni si cheltuieli judiciare 43 de lei. sper sa va fii fost de ajutor si mult noroc
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
puiutz90, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate fi anulat permisul la primul dosar penal? ibocan ibocan la prima abatere, la primul dosar penal procurorul/judecatorul poate sa-mi anuleze permisul de conducere deoarece am condus cu permisul retinut la urma ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permis suspendat art.86(2) din codul rutier liryc liryc Cum pot afla cu ce rezolutie a plecat de la politie? In acest moment a ajuns la Parchetul de pe langa judecatoria Brasov dupa 7 luni de stat la politie, si as ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)