avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sesizare violenta domestica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sesizare violenta domestica

Buna seara,

Deoarece ma confrunt in familie cu un caz de vilenta domestica ( sunt ruda de gradul doi cu victima) si ca in cele mai multe cazuri victima nu mai poate intreprinde nici o masura si se vede intr-o situatie fara iesire, am rugamintea de a ma indruma catre ce autoritati sa ma indrept pentru a se realiza o ancheta in acest caz.

Va multumesc, O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Ioana_85 , utilizator 12:48, 1 Mai 2012
Buna,

As avea si eu o intrebare.. In cazul in care cunosc o situatie de violenta in familie, pot sesiza eu autoritatile? Sau plangerea este acceptata doar daca vine din partea victimei?

Va multumesc, astept cu interes un raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie angajat angajat sotul ma bate de foarte mult timp si nu mai suport. am apelat in nenumarate randuri la politie si nu au facut nimic deoarece el e cetatean american. de exemplu ... (vezi toată discuția)
Legea privind protejarea victimelor violentei în familie ContSters286431 ContSters286431 stie vreo cineva lege privind protejarea victimelor violentei în familie, si la ce institutie sa apelze cand este agresata o victima sa se evite (vezi toată discuția)
Legea privind prevenirea si combaterea violentei in familie Roland Mindrila Roland Mindrila Cine a citit opera lui Rebreanu, „Ion”, îşi aduce aminte de Ana, soţie asupra căreia s-au produs acte de violenţă fizică, psihică şi ... (vezi toată discuția)