avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Si eu va multumesc @gmancila :flowersblue:

Aplauze pentru status-ul Laurei Ciobeica:

Viata este o afacere care nu-si acopera costurile. Arthur Schopenhauer

=D>
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Astazi, mi-a placut in mod deosebit status-ul lui @trope_doi.

In spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie care isi da ochii peste cap.

aplaud stausul lui @ iulian Manea =D> =D>

Explica-mi si am sa uit. Arata-mi si am sa-mi aduc aminte. Lasa-ma sa fac si am sa inteleg. (Confucius)

Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2013
iulia53, utilizator
Aplauze pt cat de adevarat este statusul lui @Gabriela Pintea

=D>=D>

"Daca as putea as scrie pe ziduri, mare sa vada tot taranul: Românilor, nu va mai alegeti conducatori care nu-si iubesc tara!" - Petre Tutea

=D>

Sincer, in momentul de fata primeaza interesul personal, deci putem scrie pe ziduri, cer, tot orbi ramanem. Scuze, sper ca nu am deranjat cu remarca mea.

Aplauze pentru Alyi
Lipseste principalul. Cum zice tata: am o potcoava; imi lipsesc celelalate trei si calul.

=D>

Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)