avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
legally_aid are din nou un status minunat:

Sunt o parte din tot ceea ce am gasit pe drumul meu ( Alfred Tennyson)

Foarte frumos spus, foarte adevarat si foarte sensibil!
Herra_ are un status care ma emotioneaza...

Si chiar de nu voi fi un far, ci o candela, ajunge. Si chiar de nu voi fi nici candela, tot ajunge, fiindca m-am straduit sa aprind lumi...

:bow:
apartine lui N.Titulescu:

Titulescu a avut viziunea crizelor si conflictelor politice, economice, militare, religioase ce aveau sa vina.

Discutiilor sterile, proiectelor himerice, rivalitatilor mari si mici, verbiajului devorator de timp si actiuni, Titulescu le-a opus analize de referinta, propuneri si initiative concrete.

Supravietuirea impune sa gestionam altfel timpul, spatiul, resursele, sa mergem mereu la brat cu viitorul.

A rostit ca un Apostol: „Si chiar de nu voi fi un far, ci o candela, ajunge. Si chiar de nu voi fi nici candela, tot ajunge, caci m-am straduit sa aprind lumina“.

Asa am simtit....:)

Multumesc mult, mediator_comeaga!

si statusul tau este frumos:
Mintile luminate discuta idei; mintile mediocre discuta evenimente; mintile mici discuta oamenii. (Eleonor Roosevelt)

Aplaud statusul Gabrielei Pintea:

''Fii ingaduitor cu dobitocii, nu-ti pune sufletul pe masa ca se sterg cu el la nas.'' - Marin Sorescu

Este atat de adevarat ca ma doare sufletul !
aplaud statusul lui@Laura Ciobeica
=D>

De mi-ai numi o mie de comori, acestea toate nu pretuiesc cat un adevarat prieten. Sf Ioan Gura de Aur

Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
iulia53, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)