avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
aplaud statusul @armeniaD

Nu-ti vorbi de rau copilul, nimanui, niciodata.

=D>=D>
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
iulia53, utilizator
Din "nedemna" calitate de fumator, aplaud Ares_3

La cat de scumpe au ajuns tigarile ar trebui sa urlam: Ba, inchide dracu' usa aia ca iese tot fumul! Julius Constantinescu

=D>status Manu(meu):

As long as you're going to be thinking anyway, think big. Donald Trump

Big status
In calitate de mama, nu pot sa nu apreciez minunatul status al lui legally_aid
=D> =D> =D> =D> =D>

Mamele scriu cu mainile lor gingase in inima copiilor lor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi sa stearga niciodata.

Frumos:love:

Aplaud @gmancila

Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata. Octavian Paler

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)