avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Laura Ciobeica a scris:

In calitate de mama, nu pot sa nu apreciez minunatul status al lui legally_aid
=D> =D> =D> =D> =D>

Mamele scriu cu mainile lor gingase in inima copiilor lor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi sa stearga niciodata.

Frumos:love:

Mulţumesc frumos pentru apreciere,Laura.Am selectat acest status în calitate de fiică a mamei mele, care acum este grav bolnavă . Sper din suflet ca şi un gând pozitiv să aibă eficienţă în ce o priveşte...
legally_aid a scris:

Laura Ciobeica a scris:

In calitate de mama, nu pot sa nu apreciez minunatul status al lui legally_aid
=D> =D> =D> =D> =D>

Mamele scriu cu mainile lor gingase in inima copiilor lor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi sa stearga niciodata.

Frumos:love:

Mulţumesc frumos pentru apreciere,Laura.Am selectat acest status în calitate de fiică a mamei mele, care acum este grav bolnavă . Sper din suflet ca şi un gând pozitiv să aibă eficienţă în ce o priveşte...

@legally_aid va urez din suflet multa sanatate mamei dvs. Frumos status. :vishenka:

Multumesc @birou de mediator. :)
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
gmancila, utilizator
statusul d-nei @legally_aid il aplaud e f. frumos..=D>=D>=D>

Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2013
iulia53, utilizator
=D> @Alyi pentru noul status
Fericirea o putem gasi in noi insine, este o pierdere de vreme sa o cautam la altii, putini au fericire de dat

Astazi voi aplauda pe @ godspeed pentru noul status

Be the change you want to see in the world.

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)