avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
O aplaud pe legally_aid =D>

Miturile sunt lucruri care nu au existat niciodata, dar care continua sa se intample. ( M. Le. B)

Aplauze pentru statusul lui gi-jane2

Prieten adevarat e cel care, chiar daca te cunoaste foarte bine, continua sa te placa.

Mi-e dor de copilarie, cand eram mai toleranti si mai putin intransigenti cu cei de langa noi...

Si eu aplaud statusul lui gi-jane2

Un prieten adevarat e cel care, chiar daca te cunoaste foarte bine, continua sa te placa.

Frumos!!!! =D>

azi imi place statusul lui Iulian Manea:

Problema este intotdeauna aceeasi: guvernul sau piata. A treia solutie nu exista. (Ludwig von Mises)

astfel, problema e ca si rezolvata :)
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)