avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
@iulia, multumesc:)
:hugall:

Nu pot trece cu vederea statusul lui Ares_3
Manuela, toate aplauzele=D> =D> =D> =D> =D>

Cainele moare de drum lung si incomprehensibilul de grija altuia

Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2013
Laura Ciobeica, moderator
I shall continue to do what I think is right whether anybody likes it or not.- Harry S. Truman

=D>Gabriela PIntea
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
shishiza, utilizator
Aplaud status-ul postat de legally_ aid :)

Viitorul nu mai e ce era odata. (Yogi Berra)

Imi place intrebarea din statusul lui trandafir2:

De ce-or fi unii asa de Rai, Rai, Rai ... greu de inteles !!!

Stiu si raspunsul: pentru ca e mult mai usor decat sa fie Buni, Buni, Buni.

Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2013
Ares-3, moderator
Astazi aplauzele mele merg catre @Viss1

\" E bine ca atunci cind cineva ne imbratiseaza sa ne gindim si la momentul cind ne va palmui \" . Jules Renard

=D>

Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2013
Muresan Felicia, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)