avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Aplaud statusul lui @iubirica32

=D>=D>=D>

"Prietenia este una dintre mangaierile vietii"

:)
Imi place status-ul Gabrielei Pintea, ma regasesc in el.

'Fiecare inima are podul ei cu vechituri, pe care nu se indura sa le arunce niciodata, dar le scutura din când in când.' T.Musatescu

Aplaud @Area_3

Si tacuisses, philosophus mansisses
Aplaud godspeed
cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun. (1Tesaloniceni 5 : 21)

=D> :flowersblue:

Si campioana acestei saptamani este Ares_3, care imi rasuceste cutitul in rana cu acest status :((

Idealul e sa fii ce vrei dar esti ce poti

Nu ma luati in seama, sa apreciem adevarul celor de mai sus! =D>
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2013
mediator_comeaga, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)