avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
=D>=D>=D> pentru armeniaD

"Nu pregati drumul pentru copil, ci pregateste copilul pentru drum ..."

cred ca cel mai mare bine pe care i-l poti face copilului tau este sa-l pregatesti pentru viata, sa-l ajuti sa-si gaseasca DRUMUL, pentru ca atunci cand tu nu vei mai fi langa el, sa ai credinta ca poate infrunta viata si ca are toate atuurile pentru a trece cu succes peste orice obstacol/problema

Aplauze pt statusul lui @Gigi Popa

=D> =D> =D>
"Intentionez sa traiesc vesnic. Pana acum sunt in grafic."

=D> =D>

P.S Cand se afiseaza graficul? =D> - Viata lunga va doresc!
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
gmancila, utilizator
Ce toamna!
Daca timpul ar fi avut frunze, ce toamna!... (Nichita Stanescu )

Si ce doamna! Legally!:flowersblue:
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2013
Herra_, utilizator
status romania inedit::strong:

Stii ce?! Hai sa te uimesc: nici eu!

Nu mor fara tine, dar nici nu traiesc!

doar ca-mi placi, atat tot!
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2013
Herra_, utilizator
Aplauze pt statusul lui @Alyi

=D> =D> =D>
"Nu lasa viata netraita si fa-ti-o cat mai frumoasa, dar nu pricinui rau altora. Adu-ti mereu aminte ca vine o zi a singuratatii"

=D>

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)