avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
=D> romania inedit are un nou status
Sunt frunze care nu cad niciodata indiferent cat de puternic bate vantul si sunt inimi care nu se pierd indiferent cat de departe sunt

aplaud statusului @IGHI

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni sa-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."

=D> pentru

Laura Ciobeica:
Oamenii asteapta toata saptamana ziua de vineri, tot anul vara si toata viata fericirea. Nu uitati sa fiti fericiti astazi :)

uitam deseori sa ne traim viata ASTAZI; uitam ca nu trebuie sa asteptam...

aplauze si pentru

Birou_de_Mediator:
Nu cautati sa fiti oameni de succes, cautati sa fiti oameni de valoare. - Albert Einstein

sa nu cautam succesul cu orice pret, ceea ce sa primeze sa fie valori precum: omenie, integritate, responsabilitate, bunatate, generozitate etc.

Aplauze pentru Birou_de_mediator:

Nu cautati sa fiti oameni de succes, cautati sa fiti oameni de valoare. - Albert Einstein

Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)