avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Minunat status, intr-adevar, cel al Laurei Ciobeica!

Oamenii asteapta toata saptamana ziua de vineri, tot anul vara si toata viata fericirea. Nu uitati sa fiti fericiti astazi :)

:bow:
Nu pot sa nu aplaud statusul lui @legally_aid
Fa azi ceea ce altii nu fac ca sa traiesti maine cum altii nu pot. Zig Ziglar

=D> =D> =D>
:flowersblue:
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2013
Laura Ciobeica, moderator
Ooo-Hoo-Hoo...!!!
A venit Mos Craciun cu sfaturi cadou, mai devreme! Sau sa fie Mos Nicolae?!

Se spune ca gandirea este incadrata in tipare... Al meu, nu este cel mai fericit ...

Apreciez status Ares_3 ( adica Manumeu)

•Inteligenta nu inseamna sa nu faci greseli, ci sa vezi repede cum poti sa le indrepti. Berthold Brecht

:luck:
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
Herra_, utilizator
Aplauze pentru statusul lui Q88
=D> =D> =D>
Intreaga lume se da la o parte din fata omului care stie unde merge.

Afla ce vrei si vei sti ce vei obtine. Magnific!

Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
Laura Ciobeica, moderator
=D> pentru Alyi

Rasaritul e-atat de bogat in povesti si-n lumina - Lucian Blaga

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)