avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Aplaud status-ul postat de ubik :bow:

Un infarct este una dintre putinele ocazii in care un avocat poate dovedi ca, in ciuda tuturor zvonurilor rautacioase, are o inima. By Umar

:giggle:
Muresan Felicia a scris:

@gi-jane2,are un status care merita toate apluzele =D> =D> =D>

Daca, apucand pe un drum ti-ai rupt un picior, nu regreta ca n-ai apucat pe un altul, caci nu stii daca nu ti le rupeai pe amandoua!

@Gi-jane2, este super tare acest status =D> =D> =D>
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
gmancila, utilizator
Pentru Alyi =D>
"pe lumea asta ca sa dai aripi indraznelii trebuie sa nu-ti fie teama ;si-ncepe sa nu-ti mai fie abia cand n-ai sau nu mai ai ce pierde..."

=D> gmancila are un nou status
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea ca si el sa se poarte cu tine. - Osho

hanselline rulz!

Daca esti cea mai inteligenta persoana din incapere, nu te afli unde trebuie. (Dave Zinczenko)

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)