avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Iulian Manea :bow:

Nimeni sa nu sileasca pe aproapele sau, nici macar pentru a-i face bine. Nici Domnul nu intra nechemat. (Nicolae STEINHARDT)

Am ras cu pofta la acest status postat de @gi-jane2

=D> =D> =D>

Singurul moment când o femeie reuseste sa schimbe un barbat este atunci când este un bebelus.

...si nici atunci nu ai ...siguranta ca :giggle:

Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
Muresan Felicia, utilizator
Ares_3 are urmatorul status:

Numarul celor care te detesta e cel putin egal cu numarul celor pe care ii detesti. Enjoy the feeling!

Zau ca nu o cred, pe ea toata lumea o iubeste! X-(

:flowersblue:
Ma inclin :bow:si aplaud statusul domnului @Adrtiantot
=D> =D> =D>
Eu pot schimba lumea, incepand schimbarea cu mine!

Secretul schimbarii sta in noi insine, trebuie doar sa stim asta si sa incepem schimbarea.
Gandul creeaza, cuvantul infaptuieste si experienta creata se traieste si se impartaseste ca model. Daca gandul este bun, ceea ce urmeaza este de asemenea bun :)
:luck:
Quod erat demonstrandum:
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2013
Laura Ciobeica, moderator
mda, am avut un soc...numai unu?!...doar ca asta era legat de copii...si nu am stiut sa-l administrez....acum, parca mi-e mai bine...

apreciez status legally:

"Daca doresti sa vezi cum va arata corpul tau de maine, uita-te la gandurile tale de astazi!" -Proverb al Indienilor Navajo

Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2013
Herra_, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)