avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Am hotarat ca aplaudam un status pe zi:-/:foottap: hai sa o tinem asa si eu am de aplaudat dar ma abtin si pt maine:love1: va multumesc
@BOGDAN EUGEN
:blush2: ...
Practic am adus in prim-plan doar un status (ultimul din lista). Primele doua erau deja aplaudate, am adaugat si eu aplauzele mele pentru ca-mi placeau si ma gandeam ca mentionarea zilnica a acelorasi statusuri ar fi nepotrivita...
O sa faca @Herra curatenie si daca am gresit :fight:, mea culpa...
N-o sa ne suparam pentru atat de putin ;). O zi frumoasa! :wave:
L.C.
"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

Pai totul e maxim in povestea lui Zorba, si slabiciunea si dragostea de viata si ... prabusirea.
Si e perpetuu totul desi se duce, e si trist si vesel, si dulce si amar, si inger si.....

Cu cat inaintam in varsta, cu atat mai mult suntem deschisi, sa intelegem semnificatia tinutului de mana.
Anii petrecuti impreuna ca soti, ne-au marcat (se vede pe la tample si in buletin), dar fara ca greutatile inerente ale vietii, sa ne subjuge, nici macar sa ne abata de la gandurile cu care am plecat la drum, in casnicie.
Realizarile noastre se vad - copii si-au terminat scoala si sunt pe drumul lor, fiecare cu viata lui, fara a uita insa si de noi.
@ Bogdan Eugen:
Multumesc pentru invitatie.
Eu nu am status.Stiti de ce? Pentru ca dispare foarte repede si de multe ori nu am timp sa-l rescriu.
Felicitari celor ce o pot face!

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)