avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
:offtopic:Interventie moderator

Dragi prieteni, am rugamintea ca pentru a pastra acuratetea acestui topic de care beneficiem cu totii datorita colegei nostre Corina, sa lasati deoparte discutiile offtopic si sa reveniti la subiectul initial, adica postarea o data pe zi a unui status care v-a placut foarte mult si interpretarea acestuia de catre Dvs..

Am intervenit fara sa sterg aproape toate postarile din paginile 4 si 5 care nu contin citatele statusurilor utilizatorilor, ci discutii libere intre Dvs..

@BOGDAN EUGEN, multumesc pentru interventia din pagina 3, dar consider ca putem sa controlam acest forum, in masura timpului liber pe care il avem la dispozitie.

Va multumesc tuturor pentru intelegere.

O seara frumoasa!
:vishenka:
G.M.

"Cand orgoliul straluceste prea tare, orice intelepciune se intuneca." - Paulo Coelho

Gabriela,acest status l-am "citit "cu inima.:bow:

Cred ca utilizatorii ( cel putin unii dintre ei ) isi aleg statusurile in functie de starea sufleteasca in care se afla in acel moment.
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2012
Rubinn6, utilizator
Poate cineva sa se "laude" ca nu a avut trairi intense, ca nu a avut perioade in viata cand s-a intrebat - ce-i de facaut ?
Daca a trecut peste acele clipe, cu siguranta este mai puternic si s-a impacat cu el insusi.
Viata merge mai departe.
@Andreea-Ionescu=D>

"Am închis usa camerei ca sa nu intre greseala. / Atunci adevarul m-a întrebat: Eu pe unde voi intra?" - R. Tagore

Cred ca ambele sunt ca apa. Vor gasi o cale pe unde sa se strecoare...

Zi frumoasa!
BicovStefan a scris:

Nici eu nu am status ,dar puteti sa ma aplaudati :)

=D> haios!

Ondino, super status!=D>

@freeelis -" Neîntelegerile reprezinta cea mai des întâlnita forma a comunicarii - Peter Benary" .=D>

@Laura Ciobeica - "Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore de catre oameni care nici nu te cunosc" =D>

@CataAlex - "Oamenii nu sunt prizonierii destinului, ci mai degraba prizonieri ai propriei minti."
=D>

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)