avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Intradevar, a confirmat si Alin Popescu, administratorul saitului, acest lucru: statusul se sterge dupa 7 zile.

Pana acum era la 15 zile.
Statusul exprima starea de spirit, desemneaza pozitia individului in comunitate, facand legatura intre social si individual. Statusurile, din punctul de vedere al sociologiei apartin structurii sociale, iar indivizii adera la ele, insusindu-si-le mai mult sau mai putin.
In comunitatea Avocatnet, acestea trebuie rescrise odata la 7 zile pentru dinamizarea activitatii in comunitate dar nu este obligatoriu, se poate si fara status;)
O zi minunata tuturor!
L.C.

=D> @atticus
Consoladi sunt homines congruo tempore - Oamenii trebuie mangaiati la momentul potrivit (Ovidius)

Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2012
Laura Ciobeica, moderator
Un status de moment ar fi urmatorul "Daca razi de greselile pe care le faci s-ar putea sa iti lungesti viata. Daca razi de greselile altuia s-ar putea sa ti-o scurtezi" dar nu pentru mult timp. :D
Laura..:bow:

Interventie moderator:

@CataAlex, va rog sa mentionati si utilizatorul al carui status l-ati citat. Aceasta este regula acestui topic.

Va multumesc.
Imi pare rau ca sunt nevoit sa incalc o regula a topicului dar nu l-am citit acum recent,dar am fost atat de fascinat de continutul statusului incat nu am mai dat prea multa importanta numelui utilizatorului.Pe viitor o sa incerc sa fiu mai atent la detalii.

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)