avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
A gresi uneori este omeneste. A mai gresi inca odata poate fi iertat. A gresi in continuare, ridica deja semne de intrebare in ceea ce priveste intentia.
salutare, haide-ti sa votam statusurile in fiecare zi dar sa le si schimbam! ce parere aveti??:-/:hm::ok:
Se sterg singure periodic. Numai bine pana se sterg ne gandim la altceva. :)
Bogdan,

salutare, haide-ti sa votam statusurile in fiecare zi dar sa le si schimbam! ce parere aveti??

Eu as vrea, dar nu cred ca este o strategie buna....Abia apuc sa intru sa citesc o parte din subiectele care ma intereseaza...(intrebari / raspunsuri) ....si mi-ar parea rau sa pierd niste statusuri bune! Daca altii sunt de acord, eu nu am nimic impotriva.

"Cel mai iscusit viclesug al diavolului este sa ne convinga ca nu exista"

Cui apartine citatul? E bine de mentionat.

Multumesc celor care apreciaza topicul.

:coffee: (ceai de iasomie)

Herra_ a scris:

Bogdan,
"ORESTE TEODORESCU" CODUL LUI ORESTE (Lumea este oglinda in care te privesti)

salutare, haide-ti sa votam statusurile in fiecare zi dar sa le si schimbam! ce parere aveti??

Eu as vrea, dar nu cred ca este o strategie buna....Abia apuc sa intru sa citesc o parte din subiectele care ma intereseaza...(intrebari / raspunsuri) ....si mi-ar parea rau sa pierd niste statusuri bune! Daca altii sunt de acord, eu nu am nimic impotriva.

"Cel mai iscusit viclesug al diavolului este sa ne convinga ca nu exista"

Cui apartine citatul? E bine de mentionat.

Multumesc celor care apreciaza topicul.

:coffee: (ceai de iasomie)

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)