avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
@Gabriela sunt de acord cu tine :)
=D>=D> @Iulia

Azi mi-a atras atentia acest citat care este atat de greu de pus in practica....:
@florinchirita=D>=D>
Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti. Dostoievski - Fratii Karamazov.

Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
Laura Ciobeica, moderator

Astazi mi-a atras atentia statusul d.nei Gabriela Pintea:

Mi-ar placea sa traiesc intr-o societate in care oamenii care isi cunosc profesia sunt ascultati, nu ignorati. Utopii...

Cu totii am vrea...

Toti vrem, declarativ, sa traim intr-o tara condusa de profesionisti adevarati, dar cati dintre noi actionam si nu doar speram ? Ce facem practic pentru a avea ocazia, sa nu ne mai plangem doar, ca societatea este condusa de cei care ne fac mai in fiecare zi sa le constatam lipsa de profesionalism ? Vom rata si de data aceasta, sa alegem pe cei care ne reprezinta cu adevarat ?

Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta. Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata. Octavian Paler

=D>Gabriela :bow:

Am invatat,( am simtit ) ca si oamenii care se cunosc si numai "virtual"-sunt oameni,sunt prieteni,sunt cu inima alaturi de cei care trec prin momente dificile in viata ,si nu este putin deloc.
Doare,dar si alina.
Si eu multumesc Rubbin6 :)!
Daca nu as fi stiut din propria experienta acest fapt, cu siguranta nu as fi afisat acest status in profilul meu.
:luck:

Statusul colegei noaste @cora2006 mi-a placut foarte mult:
Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii...atunci EA este sensul, daca nu...EA ar trebui sa fie.

=D>

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)