avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Pentru ca ma aflu inca la birou, am facut o mica pauza. Si aplaud statusul lui @Joha:
Toti oamenii mor, dar nu toti traiesc cu adevarat!

:luck:=D>

Asa este...unii oameni ajung la o varsta cand trag linia....fac un bilant al vietii lor...privesc in urma si isi spun in gand cu o urma de regret : "Ce am facut pana la aceasta varsta...? Oare puteam sa schimb ceva in evolutia trecerii mele pe aici ?"
Raspunsul il pot afla, dar cateodata este mult prea tarziu...:(

Din pacate, trist, dar adevarat. Ciolaniada a fost, este si va fi la putere.
Aplauze pentru statusul postat de @legally_aid:
Pentru a masura omul, masoara-i inima. Malcolm Forbes

:love: unui om bun nu poate fi masurata, deoarece acesta este imensa:)
=D>:vishenka::kissing:
Gabrielle Monique a scris:

Aplauze pentru statusul postat de @legally_aid:
Pentru a masura omul, masoara-i inima. Malcolm Forbes

:love: unui om bun nu poate fi masurata, deoarece acesta este imensa:)
=D>:vishenka::kissing:

asa este=D>=D>=D>
Astazi vedem zilnic oameni asazisi educati care arunca cu invective in stanga si in dreapta, societatea nu ii sanctioneaza, multimea chiar se uita cu invidie. Se pare ca au uitat tot ce au invatat (daca or fi invatat ceva folositor). Cu ce au ramas ?

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)