avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Astazi aplaud statusul lui @u.b.i.k.:
A treia lege a zicalelor: Fiecare zicala inteleapta are un corespondent intr-o alta zicala, egal de inteleapta, dar de sens contrar.

=D> Cat este de adevarat!
azi imi place si aplaud statusul lui @armeniaD

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp" G.Ibraileanu

=D>:vishenka:
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2012
iulia53, utilizator
Aplauze la patrat:

gi_jane2

vicii- atata timp cat cantitatea iti provoaca delicii (..) tremuri si lipseste acel ceva, fie ca e mouse-ul, fie ca e undita...

nucu$

Nu cunosc solutia pentru a atinge succesul, dar stiu ca pentru a esua e suficient sa incerci sa multumesti pe toata lumea. Bill Cosby

Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2012
Ares-3, moderator
Un status plin de intrebari:-/ fara raspuns...:hm:?

@alenys=D>
?

Aplauze pentru @cristyna21.
copiii,ingeri pe pamant,nu le frangeti aripile!!!!!!!!!

=D>:vishenka:=D>

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)