avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
@ Jocandi Causa al carui status il aplaud

"Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata." Octavian Paler

Nu ne ramane decat sa zambim cat mai des. =D>
azi aplaud=D>=D> " Caut cu lumanarea... Gasesc aproape orice!=D>=D>

:bow:" @Trope_doi":bow:
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
BOGDAN EUGEN, utilizator
gigipopa a scris:

Nu ne ramane decat sa zambim cat mai des. =D>

asta daca mai avem cu ce :tooth:
@iulia53
"Gloria omului nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te ridica de fiecare data cand cazi." Confucius

Cat sunt de adevarate aceste cuvinte!

Iulia =D> si :vishenka:

Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)