avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Ce fel de parinte este acela care gandeste sa-i franga aripile propriului copil ?
Pentru actualitate, fara a dori sa dau o tenta politica discutiei noastre, nu pot sa nu adaug - ce fel de politician este acela care prin minciuna si actiuni lipsite de responsabilitate economica, financiara, sociala, etc. frange aripile propriilor concetateni si el se imbogateste peste masura ? Ale cui interese le slujeste un astfel de politician ?

=D>aplaud statusul unei vechi si dragi prietene, legally_aid

•Caracterul ii da omului libertatea interioara. Titu Liviu Maiorescu

Herra_ a scris:

=D>@shishiza, tatal statusurilor

Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu -Benjamin Franklin

Multumesc , iar ca raspuns la MP

Cand cuvintele aleg sa taca sau sa se ascunda, leaga ceea ce auzi si vezi de ceea ce nu poţi nici auzi nici vedea.

In a manner of speaking - Nouvelle Vague
[ link extern ]

iar ca status.. mi-a placut cel al utilizatorului u.b.i.k, status pe care la felicitat si utilizatorul Gabriell Monique:

A treia lege a zicalelor: Fiecare zicala inteleapta are un corespondent intr-o alta zicala, egal de inteleapta, dar de sens contrar.
@Herra, mulţam :kissing:

@ocurioasa, noua noastra colega de forum, are un status interesant.In cazul multor persoane cred ca este aproape de adevar:

,,Conştiinţa trece prin stomac,,
@Alimanescu Geoarge primeste azi aplauze pt status:

"UN OM CINSTIT ESTE CEA MAI NOBILA LUCRARE A LUI DUMNEZEU"=D>=D>=D>:bow:

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)