avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
azi acord aplauzele mele: @ jocandi causa

" In viata nu e important sa ai carti bune,ci sa le joci bine pe care le ai"
=D>=D>=D> sincer asa este:bow:
=D> pentru utilizatorul godspeed

Injustice anywhere is a threat to justice everywhere

:luck:
:bow:
Este mult prea putin sa faci doar ce cred altii despre tine, ca poti face.
Aplauze din partea mea pentru @romascanu:
matter, antimatter, no matter - criterii de sortare a hartiilor pe biroul unui prof. de fizica. As umple si eu teancul cel din urma.

=D>=D>

Nu la fel se intampla si cu contabilii.;) Eu nu arunc nimic, pastrez toate notitele pe care le fac si constat uneori ca am nevoie de acestea.:)
Mona, si eu pastrez tot ce e hartie! LOL

=D>pentru status armeniaD

•Am inteles ca un om poate avea totul, neavand nimic si nimic avand totul.(Mihai Eminescu)

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)