avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Mulţumesc frumos, Gabriela. Doresc tuturor să poată alege atunci când trebuie, iar alegerile lor să fie cât mai înţelepte.
ªi fiindcă tot mă aflu aici, aş vrea să mai votez încă o dată statusul lui Bogdan Eugen :

,,Cum ne sunt gândurile aşa ne este şi viaţa,, .

Nici că este un adevăr mai mare. Să ne facem viaţa frumoasă alungând gândurile urâte şi păstrându-le doar pe cele pozitive :)

Dacă-mi este permis, aş mai vota şi status-ul Andreei Ionescu :

O fetita, intrebata unde este casa ei, a raspuns : "locul unde este mama". - Keith L. Brooks

Emoţionant şi foarte sugestiv. Orice puiuţ vrea să fie acolo unde este mama, indiferent unde :)
Am descoperit statusul lui @Alyi care primeste apluzele mele in aceasta seara.
Spune-mi, te rog, mi-ai putea construi un om cu mâinile curate? - Daniel Daian (poet, n. 29 nov. 1978)

=D>

Va multumesc doamna Cristina :hugall:.
Mi-am modificat statusul dupa ce am descoperit in forum un subiect unde am raspuns si eu, care pe mine m-a impresionat mult... despre desfierea unei fetite.:(
Aplauze pt statusul lui @Birou_de_mediator

=D>=D>=D>

"Traim in mijlocul celui de al treilea razboi mondial, dar nu avem de a face cu tancuri si rachete, ci cu cotropirea pasnica a FMI."

=D>

Aplauze pentru status-ul lui @Ares_3
Orice om care crede ca arta conversatiei a murit ar trebui rugat sa trimita un copil la culcare. Robert Gallagher

=D>:luck:

=D>=D>pentru statusul Gabrielei

Nu putem judeca viata celorlalti, pentru ca fiecare isi cunoaste propria durere si renuntare. Paulo Coelho

Nu pot decat sa :bow:

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)