avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Desi recunosc ca nu mai sunt chiar "politicoasa cu viata" (ma refer la epitete) cand ma pune la pamant, o aplaud pe dna. Gabrielle Monigue, pentru:
"Cand viata te pune la pamant ridica-te incet, zambeste si spune-i foarte politicos: LOVESTI CA O ZDREANTA!"

si pe Claudiu90, pentru:

'In orasul trist/Luminile s-au stins/Lumea e rea/Si viata este grea''
Aplaud @ Birou_de_Mediator pentru status-ul postat:
Cumpar lopata cu GPS, pentru a sapa in meandrele concretului.

=D>=D>

Nu ar fi mai bun un "sistem de detectare fisuri la mare adancime, cu camera video telescopica"?:)

Multumesc :vishenka:!
Mai aplaud un status in aceasta seara, pentru ca-mi este dedicat:
Mona este un sufletel agreabil si luminos!

=D>=D>=D>

Cori (@Herra_), multumesc mult :hugall::vishenka:!
Si sufletul tau este la fel de minunat, doar ca cine te cunoaste trebuie sa aiba rabdare sa il descopere.
Status-ul lui @eliasav m-a determinat sa-mi scot palaria:
Politicienii pleaca, CIANURA ramane!

=D>=D>

=D> @Herra pentru statusul dedicat mamei mele.
Mona este un sufletel agreabil si luminos!

Va multumesc doamna :vishenka:!
Andreea, pentru status-ul lui @eliasav aplauze si din partea mea. Am sa-l citez pe Vasile Parvan, dintr-o postare facuta astazi de tine in forum:
Când semenii tăi te urcă în vârful piramidei sociale, trebuie să arzi tot sufletul tău pentru a rămâne acolo: nu pentru tine, că tu ești un om, trecător, dar pentru oameni, pentru idealul lor, pe care tu nu trebuie să-l lași să decadă, pentru sublimul pe care trebuie să-l faci să înflorească în inima contemporanilor tăi, chiar de ar fi să-l crești cu tot sângele vieții tale, pe care numai o dată o ai.

Ar trebui sa le dea de gandit politicienilor nostri aceste cuvinte. Dar oare mai au timp sa citeasca, cand au cu totul alte prioritati pe ordinea de zi?

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)