avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Aplaud un status de moderator - klewos:

You are not paranoid. We really are watching you.
...si eu tot un status de moderator - Ares_3 ;) !
Copiii au nevoie de iubire, in special atunci cand nu o merita. Harold Hulbert

=D>:kissing:=D>

Aplaud status-ul lui @shishiza
Traiesc intr-o lume in care lucrurile se naruie, inimile se schimba la nesfarsit, iar timpul trece fara incetare. - H.Murakami

=D>=D>

Aplaud tot un status de moderator - @legally_aid:
Cei slabi vor uneori sa-i creada lumea rai; dar cei rai tin sa para buni. Luc de Clapiers

=D>:luck:

=D>=D>=D> pentru statusul lui @gi_jane
Cand intrebi "Ce mai faci?", te opresti sa asculti raspunsul?

Buna intrebare!
Mi-am pus aceeasi intrebare astazi cand, intalnind o cunostinta care m-a intrebat: "ce faci?", am facut greseala sa formulez o propozitie scurta in legatura cu ceea ce faceam...n-am spus decat 3 cuvinte si persoana respectiva era deja la 5 pasi departare :-/ salutand cu mana...
:hm:Probabil ca daca raspunsul era "bine!" sau "asa si asa" nu si-ar fi luat talpasita asa de repede...
Aviz amatorilor: daca nu vrem sa auzim povesti, salutam folosind formulele clasice: "buna", "buna dimineata", "buna ziua", "buna seara"...

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)