avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
FERICIREA NU DEPINDE DE BUNURILE MATERIALE EXTERIOARE,CI DE CONDITIILE SUFLETESTI INTERIOARE:D

Aplauze pentru status-ul lui @alfalin. =D>
Iar status-ul lui Adalbert (u.b.i.k.) este cu "bataie" lunga sau scurta ;)?
Sa respectam convingerile religioase ale fiecaruia exact in masura in care respectam teoria ca sotia lui e superba iar copiii, geniali

=D>=D>
aplauze pentru statusul lui @gabrielle monique =D>=D>

"Fericirea se manifesta prin abundenta, splendoare si frumusete. - R. Tagore"

Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2012
iulia53, utilizator
Imi plac statusurile lui @u.b.i.k.:)
If god doesn't like the way I live, let him tell me, not you

Plina de intelepciune aceasta recomandare, Adalbert!=D>=D>
Astazi rezonez la status-ul dnei.Gabriela Pintea :bow:
Desi mi-au fost admise exceptiile ridicate, exact asa ma simt si eu, dupa o batalie in 15 termene, cu 3 recuzari.

"Sunt momente în viata în care, oricum ti-ar sta corpul, sufletul e în genunchi."

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)