avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Aplaud status-ul lui @lee_vu
... Ori ne vindecam acum in echipa, ori vom muri- individual.

=D>

Maestre u.b.i.k., aplauzele mele pentru statusul:

"Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free our minds. Bob Marley, Redemption song"

=D>=D> pentru statusul lui @gmancila
Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil! (Confucius )

Aplauze pt statusul lui @ elidor

=D>=D>=D>

"Prietenia si amicitia sunt rude , numai ca a doua nu are nici o obligatie."

=D>

Multumesc! :vishenka:
Status-ul lui @klewos m-a facut sa zambesc ...:D
Orice om trebuie sa aiba o activitate, dar aceasta nu trebuie sa degenereze in munca

=D>=D>

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)