avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Foarte frumos acest status al lui @Laura Ciobeica

=D>=D>=D>

"Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce esti. Parintele Arsenie Boca."

=D>

Doamne ce frumos!

status Ares_3

Curajul nu e intotdeauna insotit de surle si trambite. Uneori curajul e vocea aceea micuta care spune: O sa incerc si maine. Anonim
Herra_ a scris:

Doamne ce frumos!

status Ares_3

Curajul nu e intotdeauna insotit de surle si trambite. Uneori curajul e vocea aceea micuta care spune: O sa incerc si maine. Anonim

=D>=D>=D> si din parte mea.
aplauze pt statusul lui @Herra
=D>=D>=D>

"Se umbla cu galeata electorala.Si pentru ca valoreaza vreo 20 de lei, au pus in ea un -50% la pensii si salarii..ca sa se incadreze in barem"

=D>
:bow: multumesc pentru aplauze @gmancila

=D>=D>=D> aplauzele mele merg astazi la statusul lui @adriantot
Sosesc alegerile. Pacea universala este declarata iar vulpile au un sincer interes sa prelungeasca viata gainilor. George Eliot

Adevarul gol goluţ!
Cand ne-om invata minte?...:(
L.C.
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2012
Laura Ciobeica, moderator

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)