avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
=D>@ Birou_de_mediator

"Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina."

Ei, uite, domnule gigipopa, pentru marturisirea asta va apreciez:

Nu sunt perfect, nu o sa fiu niciodata si nici macar nu vreau sa fiu .... Tot ceea ce fac, fac insa doar din suflet. .....

:vishenka:multumesc Andreea!

Nu pare a fi, dar este un status deosebit prin continutul muzical de exceptie!
Daca vreti sa auziti ceva incredibil...... [ link extern ] >

=D>=D>=D> pentru doamna @elga50

Inca din primele secunde am auzit sunetul timpului care trece neobosit peste mari si peste zari, peste noi toti precum un tavalug...incredibil intr-adevar:)

Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Laura Ciobeica, moderator
azi aplaud statusul lui gi_jane2:
Orice barbat poate fi tata, insa doar un barbat deosebit poate fi tatic.
=D>
Adevarat si frumos.......
aviz amatorilor......;)
Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste. Confucius

@ela david ...pur si simplu imi place statusul Dvs. si il =D>=D>!

Npc Laura;)!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Andreea-Ionescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)