avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina

=D> confirm status Ares_3

Marimea nu conteaza: in poseta intotdeauna mai incape ceva iar in dulap niciodata nu mai este loc pentru nimic.

:coffee:
Aplauze pt statusul lui @Trope_doi

=D>=D>=D>

"Nimic nu e mai trist pe aceasta lume decat sa te trezesti in dimineata de Craciun si sa nu fii copil (Erma Bombeck)"

=D>

=D> pentru statusul Andreei Ionescu

"Cel ce nu pastreaza Craciunul in sufletul sau, nu-l va gasi niciodata sub un copac."

=D>=D>=D> pentru statusul Gabrielei + :hugall:

Nu ignora persoana careia ii pasa de tine. Pentru ca intr-o zi vei realiza ca ai pierdut luna, incercand sa numeri stelele...

Atat de adevarat....
:vishenka:
Fain status-ul Elisabetei (@Elidor) :
ANUNT IMPORTANT :"din cauza proastei organizari din Romania, sfarsitul lumii se amana." Organizatorii

=D>:luck:=D>

Laura, iti multumesc :giggle::vishenka:

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)