avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
aplaud statusul ales de @fici=D>
Tot răul spre bine
de Gârda Petru Ioan
Numărul parlamentarilor e mult mai mare după alegeri

Vom mai sărăci, firește,
Că hrănim mai multe guri,
Dar eu cred că ne va crește
Zestrea de înjurături.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2012
ContSters269663, utilizator
Imi place status-ul colegului nostru Adrian Totolici (adriantot)
Daca vrei ca un lucru sa fie facut bine, fa-l tu. - Napoleon Bonaparte

=D>=D>
Aplauze pt statusul @Birou_de_mediator.

=D>=D>=D>

"Atunci cand ai o problema, intreaba un dusman. Dupa ce iti da sfatul, fa exact invers."

=D>
Pentru @milupu:
Oamenii cred în nemurire fiindca vor sa traiasca, nu ei ci acei ce le sunt dragi lor. Mircea Eliade

=D>=D>

Imi place status-ul lui @Alyi.
Binecuvantat este sezonul care aduna toata lumea intr-o conspiratie a dragostei. - Hamilton Wright Mab

:)=D>:vishenka:

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)