avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare silita imobil-apel suspendat
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare silita imobil-apel suspendat

Buna,

fostul sot a deschis apel la actiunea de partaj (desi definitiva si irevocabila) dar acest proces s-a terminta cu rezolutia: suspendat in baza art.242 alin 1 pct 2 C pr civ .

desi avem o executare silita pe rol, a facut acum contestatie invocand faptul ca procesul de apel e suspendat si nu e hotararea data in acest apel definitiva.

ce parere aveti ?are sanse de castig ?

multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: midaria1 , utilizator 21:55, 30 Aprilie 2012
buna,

fostul sot a declarat recurs la apelul suspendat din propria culpa. intrebarea mea este: daca imobilul se vinde la licitatie, inainte sa fie suspendata executarea si sa se solutioneze recursul, ce ar mai putea face ? poate anula vanzarea imobilului??

va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel-art.242 alin 1 pct 2 c pr civ midaria1 midaria1 Buna, fostul sot a deschis apel desi aveam o hotarare definitiva si irevocabila a partajului, iar solutia a fost : suspendat in baza art.242 alin 1 pct 2 C ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pt recuperare creanta midaria1 midaria1 Buna, In urma unui partaj s-a dispus ca fostul sot sa mi plateasca 32500 E. Am facut hotararea definitiva si irevocabila si am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)
Partaj- executare silita-contestatie midaria1 midaria1 Buna, In urma unui partaj s-a dispus ca fostul sot sa mi plateasca 32500 E. Am facut hotararea definitiva si irevocabila si am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)