buna ziua, am fost in concediu de maternitate ptr cresterea copilului pana la data de 27 martie 2012, iar incetarea suspendarii CIM a fost facuta pe 30.04.2012. asta insemna ca nu am continuitate pe CIM?
va multumesc
Va rog sa imi spuneti si mie cum trebuie procedat in urmatorul caz: am fost angajata pe perioada determinata pana la 31 august 2012.De la 1 sept.2012 am intrat in concediu de crestere a copilului (avand 12 luni lucrate anterior).Pentru a merge pe continuitate (in invatamant) am luat de la 1 septembrie un post la suplinire.Cu ce data se reia noul contract de munca si , apoi, se suspenda iar ? Pot fi facute ambele in aceeasi zi fara sa afecteze data intrarii in concediu de crestere copil? Ce trebuie sa fac, sa anunt eu inspectoratul sa vacanteze postul sau il vacanteaza scoala ?
Mi s-a suspendat contractul la 31 august, si ulterior, azi am luat post la suplinire, incepand cu 1 septembrie, pentru a avea continuitate pe post in baza concursului din 2011.
Suspendare cim
madylumy
buna dimineata, am si eu o intrebare: un salariat aflat in concediu fara plata perioada 03 ianuarie - 29 februarie, data sfarsit suspendare este 29 feb., dar ... (vezi toată discuția)