avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea suspendarii contractului de munca dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea suspendarii contractului de munca dupa concediu de maternitate

buna ziua, am fost in concediu de maternitate ptr cresterea copilului pana la data de 27 martie 2012, iar incetarea suspendarii CIM a fost facuta pe 30.04.2012. asta insemna ca nu am continuitate pe CIM?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 6 Septembrie 2012
Pasii sunt urmatorii:
1. cerere de reluare a activitatii
2. cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor

Ambele cereri se pot face cu aceeasi zi - data revenirii la munca.
Multumesc mult pentru raspuns.
Va rog sa imi spuneti si mie cum trebuie procedat in urmatorul caz: am fost angajata pe perioada determinata pana la 31 august 2012.De la 1 sept.2012 am intrat in concediu de crestere a copilului (avand 12 luni lucrate anterior).Pentru a merge pe continuitate (in invatamant) am luat de la 1 septembrie un post la suplinire.Cu ce data se reia noul contract de munca si , apoi, se suspenda iar ? Pot fi facute ambele in aceeasi zi fara sa afecteze data intrarii in concediu de crestere copil? Ce trebuie sa fac, sa anunt eu inspectoratul sa vacanteze postul sau il vacanteaza scoala ?
Nu inteleg ... ati intart in CCC , dar aveti si c.i.m. nesuspenadat?
Mi s-a suspendat contractul la 31 august, si ulterior, azi am luat post la suplinire, incepand cu 1 septembrie, pentru a avea continuitate pe post in baza concursului din 2011.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
ada76, utilizator

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani ServiciulmaltezTimisoara ServiciulmaltezTimisoara Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt. Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc de la 2 ani la 3 ani elam elam Buna dimineata! Dl. Tudor Valeriu, referitor la discutia avuta in luna mai 2015: 1) in baza certificatului de handicap ( emis in 20.11.2014) si a cererii ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim madylumy madylumy buna dimineata, am si eu o intrebare: un salariat aflat in concediu fara plata perioada 03 ianuarie - 29 februarie, data sfarsit suspendare este 29 feb., dar ... (vezi toată discuția)