avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea suspendarii contractului de munca dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea suspendarii contractului de munca dupa concediu de maternitate

buna ziua, am fost in concediu de maternitate ptr cresterea copilului pana la data de 27 martie 2012, iar incetarea suspendarii CIM a fost facuta pe 30.04.2012. asta insemna ca nu am continuitate pe CIM?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 6 Septembrie 2012
Atunci acest c.i.m. va trebui suspendat imediat , astfel incat sa nu apareti activa cu un raport de munca ....
freeelis a scris:

Atunci acest c.i.m. va trebui suspendat imediat , astfel incat sa nu apareti activa cu un raport de munca ....

Ce inseamna imediat? Se poate in aceeasi zi, 1 sept. sa mi se incheie c.i.m si in aceeasi zi sa se suspende?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
ada76, utilizator
Da, se poate asa ceva .. daca se constata realizati venituri in timpul CCC, atunci plata indemnizatiei va fi suspendata ....
Cunosc acest lucru si tocmai de aceea am postat aceasta intrebare.Solicit si alte raspunsuri pentru a avea certitudinea ca nu pierd indemnizatia.Multumesc!
Textul de lege este clar si nu as vedea ce alte raspunsuri puteti primi ...

Art.16 din OUG nr.111/2010:
(2) Dreptul la indemnizaţiile prevăzute la art. 2 alin. (1), respectiv la art. 5 şi art. 9 alin.
(5) şi (6) se suspendă începând cu ziua următoare celei în care:
...
i) beneficiarul realizează venituri supuse impozitului şi copilul nu a împlinit vârsta de un an,
respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani ServiciulmaltezTimisoara ServiciulmaltezTimisoara Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt. Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc de la 2 ani la 3 ani elam elam Buna dimineata! Dl. Tudor Valeriu, referitor la discutia avuta in luna mai 2015: 1) in baza certificatului de handicap ( emis in 20.11.2014) si a cererii ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim madylumy madylumy buna dimineata, am si eu o intrebare: un salariat aflat in concediu fara plata perioada 03 ianuarie - 29 februarie, data sfarsit suspendare este 29 feb., dar ... (vezi toată discuția)