avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La cate zile de concediu are dreptul tatal copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La cate zile de concediu are dreptul tatal copilului?

trebuie sa nasc in luna iulie si intrebarea mea este:la cate zile de concediu legal are dreptul tatal copilului. s-a tot vorbit despre 1 luna acum nu stiu daca a fost doar un zvon sau este lege. multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:52, 3 Mai 2012
1. Tatal copilului poate opta pentru CCC cel putin o luna in oricare perioada doreste.

2. Daca dvs. vi se acorda preaviz in vederea concedierii puteti, dupa preaviz si incetarea CIM, sa beneficiati de indemnizatie de somaj.

3. - Din somaj intrati apoi in CCC, in aceasta perioada se suspenda indemnizatia de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa terminarea CCC.
- Cererea pentru CCC o faceti catre Agentia de Somaj.
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu prenatal daca am fost in somaj 6 luni? marianioan marianioan am fost 2 ani in prenatal apoi am iesit in somaj acuma so terminat somaju si eu sunt gravida de 1 luna (vezi toată discuția)
Aș vrea să știu și eu dacă soția mea beneficiază de concediu de creștere a copilului dacă e în șomaj de la scoala Ionutgheorghe Ionutgheorghe Soția mea beneficiază de șomaj de la școală, a născut pe 20 ianuarie 2016 și mai are șomaj până pe 24 februarie.am întrebat la ajofm dar nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Preluare concediu ingrijire copil de la mama popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, In situatia in care mama a optat deja pentru concediu de ingrijire copil si a depus si inregistrat deja dosarul, dar intre timp tatal ramane fara ... (vezi toată discuția)