avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general oprire anticipata de impozit pe profit din tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

oprire anticipata de impozit pe profit din tva

se poate opri anticipat impozitul pe profit din tva de anul trecut?
nu am nici o adresa pentru compensarea datoriilor emisa de Directia de finante
Posibil dar probabil, aproape sigur incasarea a reprezentat-o impozitul pe profit iar arieratul a scazut cu TVA-ul de rambursat. Nebunia incasarilor la fisc a determinat si aceasta operatiune putin cusera.
@gabriel2005

Solicitati-o, sigur cei de la finante o sa va puna la dispozitie aceasta adresa prin care va vor instiinta despre modul cum au stins aceasta datorie.

Nu trebuia sa le dati Dvs. acceptul pentru compensarea TVA-ului de restituit cu impozitul pe profit datorat.:) Acesta figura in evidenta lor ca obligatie fiscala datorata, drept pentru care asa cum a mentionat si colegul meu mai sus, si-au luat singuri ceea ce era al lor (statului).;)
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare impozit pe profit camicami camicami 1. Daca la finele anului 2012, prin D.101/2012 societatea inregistraza impozit pe profit de recuperat, iar de 01.febr.2013 este obligata sa treaca la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind tva hory5000 hory5000 Bunza ziua, am a nelamurire prvind TVA si incerc sa povestec pe scurt: In trimestrul III 2011 am avut TVA negativ de 1100 lei, in trimestrul IV 2011 am avut ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa pe platitor cu evidenta contabila florentina_silvia florentina_silvia Buna ziua, Am urmatoarea situatie: La decembrie 2011 aveam de plata impozit pe profit 10.000 lei, suma care nu a fost achitata pana la momentul de fata. Pe ... (vezi toată discuția)