Am si eu nevoie de un sfat din partea D-vs.
Am lucrat ca fotograf al echipei unei echipe de fotbal in perioada 1 Octombrie 2010 pana in Octombrie 2011(cand am prestat ultimul serviciu pt. firma) fara contract de colaborare, doar verbal ulterior urmand sa-mi faca si contract de colaborare. Asta nici pana in ziua de azi nu s-a intamplat. In toata aceasta perioada am primit doar 3 salarii insemnand suma de 3000 ron.
De la firma am primit echipament foto constand in: 1 Aparat foto,4 obiective si 1 laptop.Intre timp mi s-a cerut aparatul foto, 1 obiectiv si laptop-ul inapoi si acasa ramanandu-mi 3 obiective. Ieri am fost contactat de patronul cerandu-mi sa-i duc si restul de obiective foto (3 buc.) . Mentionez ca nu am luat nimic pe semnatura din toata aparatura.
Eu raspunzandu-i ca in momentul cand imi va da banii ai returnez obiectivele. Auzindu-mi doleantele, patronul s-a infuriat si a inceput sa foloseasca injurii si amenintari la adresa mea si a familiei continund cu mesaje (sms) de amenintare.
Va rog frumos spuneti-mi cum sa procedez!
ar trebui sa incheiati un act scris cu acesta prin care sa stabiliti exact data predarii bunurilor si data platii drepturilor banesti restante .. in acest fel, veti fi acoperit in cazul unui eventual litigiu in instanta.