am o intrebare. am facut o rata pe numele bunicului meu firma respectiva ia facut asigurare dar dupa 2 luni bunicul a decedat iar firma de asigurare nu vrea sa plateasca suma resp, si ma tot ameninta cei de unde am facut rata k ma da in judecata dak nu platesc. si nu stiu ce sa fac. odata ce am asigurare de ce ma pune sa platesc? va rog vreau repede un raspuns.
la GROUPAMA la riscuri asigurate scrie... toate riscurile, iar la ALICO la riscuri asigurate scrie... deces ca urmare a unui accident sau imbolnaviri si pierdere involuntara a locului de munca. bunicul nu era bolnav el a murit de stop cardio-respirator iar asta nu avea sa stie cand va muri ca sa declare cand a incheiat contractul. iar la GROUPAMA mai scrie k nu vor plati indemnizatii in cazul in care riscul asigurat s-a produs la alta adresa decat adresa mentionata. si el a murit la spital are legatura??? :help:
Parerea mea este ca pe contractele de asigurare ar trebui sa se uite un profesionist, un avocat. Chiar si actele medicale ale bunicului.
Si de asemenea sa incerci tot impreuna cu un avocat cate o vizita la ambele societati de asigurare, Nu de alta dar sa intelegi mai bine de ce va refuza, eventual ca avocatul sa discute in contradictoriu pe prevederile contractuale cu cei de la firmele de asigurari.
Dupa ce ai o parere avizata si niste variante pe care sa mergi, hotarasti ce ai de facut mai departe.
E greu de dat niste raspunsuri pe un forum fara a avea contractele in fata.