avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... transformare asociatie de locatari in asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

transformare asociatie de locatari in asociatie de propietari

poate sa ma ajute cineva in acest demers?imi puteteti spune ce costuri incumba?subliniez ca locatarii de pe scara mea au venituri foarte mici si se cam feresc de orice le-ar putea subtia veniturile.Vreau sa depun documentatia pentru
reabilitare termica, dar fara aceasta transfrmare este imposibil:pleasantry:
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:05, 19 Februarie 2014
Infiintarea asociatiilor se poate face si cu 50% + 1 dintre proprietari. Poate gasiti acest procent intre toti proprietarii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire asociatie proprietari IoanAdmin IoanAdmin Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu informatia privind documentele si nr. de exemplare ce trebuie intocmite pentru constituirea unei noi asociatii de ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de locatari Neea_86 Neea_86 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!As dori sa stiu care sunat etapele infintarii unei Asociati de Locatari;ce acte avem nevoie;de ... (vezi toată discuția)
Asociaţie proprietari Matrix001 Matrix001 Bună seara ! Am o întrebare legată de asociaţia de propietari. La mine în bloc s-a înfiinţat o asociaţie de propietari de care nu am fost anunţat şi ... (vezi toată discuția)