Buna ziua,
Va rog sa-mi ma invatati cum poate fi atacata hotarare judecatoareasca irevocabila.
Este un litigiu de munca.-concediere ilegala cf.art. 65.1(din motive care nu tin de salariat)
Pe scurt: in Tribunal in 2010,mi se da castig de cauza, angajatorul face recurs la curtea de apel,care admite recursul si trimite dosarul la rejucare in Tribunal.
A doua instanta din Tribunal imi da iarasi cistig de cauza.
Angajatorul face recurs din nou la Curtea de Apel, in motivatia recursului mentionana ca am cerut in mod expres reintegrarea, ceea ce este cu totul FALS.
Curtea e apel admite recursul si modifica sentinta din tribunal in parte, nu-mi da tichetele de masa, sal compensatoriu la care avem dreptul cf CCM national la nivel de ramura( vorbim de anul 2010-deci era valabil).si ia in calcul ca am cerut reintegrarea.Angajatorul dupa primul termen mi-a trimis o instiintare ca mareintegraza, la care eu am raspuns, ca nu doresc si am mentionat clar ca nici nu am cerut acest lucru cf. codului muncii, unde la art. 78, - (2) La solicitarea salariatului instanţa care a dispus anularea concedierii va repune părţile în situaţia anterioară emiterii actului de concediere.
Curtea de apel deci a luat in calcul mentiunea ca eu am cerut reintegrarea ceea ce este cu totul neadevarat si este mentionat in cele 2 Hot din tribunal vca nu am cerut reintegrarea.
Situatia este incurcata, si nu pot sa cred ca raman cu aceasta hot eronata.
Va rog ajutati-ma sa mi se faca dreptate....
Multumesc.#-o
As dori sa va supun atentiei o situatie similara cu care ma confrunt.
va rog sa-mi spuneti daca pot posta tot aici sau trebuie sa deschid o discutie noua.